FRIS Woningmakelaars in top 3 Nationale Makelaar Awards
fris makelaardij

Amsterdam – E04 1

Koopprijs
€ 519.000,-
Status
Beschikbaar

Lees hier een

Beschrijving

Beschikbaar – HEERLIJK WONEN NABIJ EEN SCHITTEREN STADSPARK IN AMSTERDAM ZUIDOOST

Amsterdam Zuidoost staat voor verbinding. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de verbinding tussen het “levendige” van de stad en het “groene” van het nabijgelegen stadspark. De verbinding tussen eigentijds en “Oer-Amsterdams”, maar ook tussen de voorzieningen en de fantastische cultuur die je in dit stadsdeel kunt vinden. Het is een bijzondere plek om te wonen voor iedereen die geen concessies wil doen.

VIJF GEBOUWEN ÉÉN NELSON

Zelfbewust en optimistisch. Dat is Nelson. Met aandacht voor de omliggende omgeving ontwierpen de architecten vijf unieke gebouwen die opgaan in het landschap. Het karakter van de straat, het plein of het groen waar de gebouwen aan liggen, zie je terug in het ontwerp. Daardoor ontstaat een perfecte menging van drie leefsferen: stedelijk wonen, wonen in/nabij het groen en wonen aan het cultuurplein. Ondanks hun individuele karakter zijn de gebouwen onlosmakelijk met elkaar verbonden. De levendige architectuur, moderne materialen en lichte kleuren maken Nelson tot een eenheid, een verbindende factor in een dynamisch gebied.

GROOT EN DIVERS AANBOD

Het gevarieerde aanbod van Nelson biedt mogelijkheden voor een grote doelgroep. De vijf deelgebouwen bestaan uit koopappartementen (middensegment en vrije sector) en huurappartementen (sociaal en middensegment) met twee, drie of vier kamers. Of je nu starter bent of doorstroomt, een eigen plek of gezinswoning zoekt, Nelson heeft het.
Bovendien zijn alle woningen volledig klaar voor de toekomst dankzij het duurzame en gasvrije WKO-systeem. WKO is een vorm van energieopslag in de bodem. Warmte Koude Opslag (WKO) is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. De techniek wordt gebruikt om de gebouwen en woningen te verwarmen en/of te koelen. Bij de koudeopslag wordt winterkoude gebruikt voor koeling in de zomer. En warmte uit de zomer wordt opgeslagen voor verwarmen in de winter.

15 DECEMBER: START VERKOOP NELSON SMILE

Op donderdag 15 december 2022 zal om 09.00 uur worden gestart met de verkoop van de eerste appartementen in Nelson, namelijk Nelson Smile
Nelson Smile is een prachtig gelegen woongebouw met 110 koopappartementen. Het gebouw is direct aan het Nelson Mandelapark gelegen. Dit is zeker iets voor jou, want het aanbod is zo uitgebried dat er zeker iets van jouw gading tussen zit! Er kan bijvoorbeeld een keuze worden gemaakt uit:
2-kamerappartementen van ca. 54 tot 59 m2 GO;
3-kamerappartementen van ca. 85 tot 95 m2 GO;
4-kamerappartementen van ca. 85 tot 130 m2 GO;
En… er zijn ook nog een aantal schitterende “specials“: appartementen met één of zelfs twee schitterende (dak)terrassen/buitenruimten en/of appartementen met een bijzondere indeling.

PARKEREN

Voor een groot deel van de appartementen geldt dat deze beschikken over één eigen parkeerplaats in de nabijgelegen (nog te realiseren) stallingsgarage. Hoe lekker is dat? Nooit meer op zoek naar een parkeerplekje!

Lees meer
Lees minder
Vragen? Neem contact met op Gordon Vos

Kenmerken

Overdracht

Objecttype
Appartement
Koopprijs
€ 519.000,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Woning Algemeen

Bouwrijp
Nee
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Inhoud
247 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
95 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Aantal kamers
3
Soort
Portiekflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1

Foto's