fris makelaardij

De beste bereikbaarheid denkbaar bij OurDomain Amsterdam South East!

Nu huren Criteria

Home  /  Mobiliteit

Kies voor bereikbaarheid

Mobiliteit

OurDomain Amsterdam South East blinkt uit in bereikbaarheid, zowel met de auto als openbaar vervoer. Maar het biedt ook flexibele oplossingen zoals deelauto’s en fietsen. Een verademing op een stedelijke locatie als deze!

Start nu jouw online huurproces in de woningzoeker door op “nu huren” te klikken.

Openbaar vervoer

Naast de deur vind je de ideale uitvalsbasis voor het openbaar vervoer; Station Amsterdam Holendrecht. Hier vind je een trein- en metrostation met perfecte verbindingen naar Utrecht en Amsterdam Centraal. Daarnaast tref je hier een busstation voor zowel stads- als streekbussen. Een auto is bijna overbodig hier maar mocht je daar voor kiezen zit je ook goed in OurDomain Amsterdam South East!

Nu huren

Met de auto

OurDomain Amsterdam South East is ook met de auto perfect bereikbaar met uitvalswegen als de A2, A6 en A9 om de hoek. Aan parkeren is eveneens gedacht met een beveiligde parkeergarage met een capaciteit van ruim 400 auto’s. Bewoners kunnen hier een parkeerplaats huren en bezoekers kunnen tegen een uurtarief hun auto veilig parkeren in deze garage. Uiteraard zijn er laadstations aanwezig voor elektrische auto’s.

Nu huren

Deelauto’s en E-Bikes

Wil jij niet de lasten hebben van een auto maar wel de lusten? OurDomain Amsterdam South East werkt samen met HUUB waardoor er altijd een selectie van elektrische auto’s exclusief beschikbaar zijn voor de bewoners die heel gemakkelijk te boeken zijn met een app. Maar ook voor kortere afstanden staan er snelle elektrische fietsen en handige stadsfietsen voor je klaar om flexibel te gebruiken.

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90