fris makelaardij

3 gebouwen rondom een groen stadspark

Nu huren Criteria

Home  /  Locatie

North & West House

Locatie

OurDomain Amsterdam South East is een geheel nieuw woongebied in Amsterdam en ligt tussen de Meibergdreef, Station Holendrecht en de Pietersbergweg. Hier worden totaal 1.559 hoogwaardige huurappartementen gerealiseerd. Hoogwaardig qua architectuur, gebruikte materialen, afwerking en voorzieningen.

Deze huurappartementen zijn verdeeld over drie gebouwen die rondom een groen stadspark gesitueerd zijn: East, North & West House. In de laatste twee gebouwen tref je 604 appartementen aan die nu te huur worden aangeboden. Elk gebouw heeft zijn eigen identiteit, echter zijn het de voorzieningen die de bewoners verenigen. Deze voorzieningen vind je op de begane grond en vooral in East House waar iedere bewoner gebruik van kan maken. Denk hierbij aan een restaurant, een sportschool speciaal voor bewoners en nog veel meer.

Klik op “nu huren” en selecteer de appartementen van jouw voorkeur in de woningzoeker. Zo zet jij de eerste stap naar jouw eigen appartement in Amsterdam!

North House

339 comfortabele 1-, 2- of 3-kamer appartementen van 31 – 73 m²

Bij North House kan je zien dat OurDomain Amsterdam South East gebouwd is met oog voor detail. Niet alleen de architectuur is opvallend maar ook de toepassing van hoogwaardige materialen zoals de koperen gevel vallen op. Het L-vormige gebouw grenst deels aan het Spoorpark en deels aan de Pietersbergweg. Aan deze kant rijd je ook de parkeergarage in.

Het gebouw kent naast 2- en 3 kamer appartementen ook enkele studio’s. Een perfecte plek voor singles, stellen en vrienden. Bijzonder is hier dat de 3-kamer appartementen bijna allemaal 2 badkamers hebben. Dat is fijn wanneer je als vrienden samenwoont of gasten ontvangt.

Nu huren

West House

265 comfortabele 1-, 2- of 3-kamer huurappartementen van 46 – 83 m²

West House heeft een duidelijk ander karakter door zijn U-vorm. Bovendien vind je hier een gym van maar liefst 900m2 op de begane grond, te gebruiken door alle bewoners van Our Domain Amsterdam South East. Wonen zal hier aanvoelen als permanent verblijven in een comfortabel hotel met de gezamenlijke lounge in East House. Die kan je bereiken na een wandeling door het groene stadspark. Maar ook de terrassen en het restaurant dat gepland staat maken dit tot een bijzonder fijne plek om te wonen.

Ook In West House vind je comfortabele studio’s en 2- en 3-kamerappartementen waarbij de laatste zeer geschikt zijn voor stellen of vrienden die samen willen wonen.

Nu huren

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90