fris makelaardij

Alles wat wonen in OurDomain Amsterdam South East prettig maakt!

Nu huren Criteria

Home  /  Faciliteiten

Alles voor de tijd van jouw leven

Faciliteiten

Als huurder in OurDomain Amsterdam South East woon je niet alleen in een comfortabel nieuw appartement maar kan je eveneens gebruik maken van vele faciliteiten wat het wonen aangenaam maakt. De huurprijzen en servicekosten zijn inclusief water, elektriciteit, Wi-Fi en de faciliteiten die je hieronder vindt.

Klik op “nu huren” en selecteer de appartementen van jouw voorkeur in de woningzoeker. Zo zet jij de eerste stap naar jouw eigen appartement in Amsterdam!

Dit mag je verwachten

OurDomain Amsterdam South East zal aanvoelen als permanent wonen in een luxe hotel waarbij je gebruik kan maken van vele voorzieningen die het leven aangenaam maken. Deze faciliteiten mag je verwachten: groen stadspark, bewaakte fietsenstalling, 24/7 beveiliging, lounge, filmzaal, game room, studie- en werkruimten, terras, sportschool, snel internet, muziekkamer, pakketservice en een service desk.

Nu huren

Commerciele voorzieningen

Binnenkort opent een restaurant op locatie haar deuren. Zo kan je gezellig met vrienden afspreken en nog even nakletsen in de gezellige lounge. En wat denk je van het gebruik van een wasservice of het kunnen huren van huishoudelijke apparaten die je niet wilt aanschaffen? OurDomain Amsterdam South East biedt het allemaal!

Woningzoeker

Deel deze pagina:

Kies voor een persoonlijk contact

Informatie nodig?

amsterdam
FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
+31(0)20 - 301 77 15
zaandam
FRIS Woningmakelaars Zaandam
Westzijde 83
1506 GA Zaandam
+31(0)75 - 655 50 90