fris makelaardij
Home  /  Beleggen in woningen

Haal meer uit jouw vermogen

Beleggen in woningen

Ben jij op zoek naar rendement op jouw vermogen? Dan is beleggen in woningen in Amsterdam of de Zaanstreek een interessante mogelijkheid.

Door de lage rentestand levert jouw geld op de bank niets tot weinig op en kiezen veel beleggers voor een solide oplossing door woningen te verhuren. Er is momenteel in ons werkgebied een flink woningtekort waardoor het leegstandsrisico minimaal is. Bovendien levert een woning een constante cashflow op en is de kans op flinke waardevermindering klein.

Waar moet je nou beginnen als je wilt beleggen in woningen?

Ondanks dat beleggen in woningen gunstig is kunnen we tevens concluderen dat het niet geheel zonder risico’s is. Tenzij de wereld van beleggen in woningen gesneden koek voor je is kunnen onze vakidioten je helpen om kansen te vergroten en de risico’s te beperken. Zo weet je altijd waar je instapt en wat je mag verwachten in de nabije toekomst als het gaat om jouw belegging.

FRIS heeft een unieke positie als het gaat om de markt van beleggingswoningen en gaat veel verder dan een woningmakelaar in de regel kan. Zo beschikken wij over bedrijfsmakelaars die jouw verwachte rendement inzichtelijk kan maken. Daarnaast hebben we taxateurs die bevoegd zijn om beleggingsobjecten te waarderen, bijvoorbeeld wanneer er een financiering benodigd is. Ook heeft onze afdeling research één van de beste databases van de woningmarkt in het MRA-gebied waardoor je snel inzichtelijk hebt wat de huurwaarde en aanvangsrendement (BAR) kan zijn van de woning(en) die jij op het oog hebt. En wat denk je van kennis over regelgeving zoals puntentelling van huurwoningen en vergunningen voor gecombineerde bewoning? Uiteraard zijn daar ook nog onze woningmakelaars die actief voor je kunnen zoeken en de aankoop persoonlijk kunnen begeleiden.

Direct inzicht in hoog renderende gebieden

Ga jij voor het beste resultaat?

Als particuliere belegger haal jij het beste resultaat bij FRIS door:

• Onze actieve zoekservice, wij kunnen op basis van onze database adviseren over de beste locaties om te beleggen in termen van rendement
• Gedegen juridisch onderzoek
• Inzage in mogelijke huurwaarde en puntensysteem
• Rendementsberekening (BAR)
• Check op aanwezigheid of haalbaarheid van vergunningen
• Controle op VVE-stukken, splitsingsakte en eventuele erfpacht constructie
• Onderzoek ter plaatse door onze makelaars
• Scherp onderhandelen
• Werven huurders
• Opmaken huurcontract

Meer weten? Of een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten? Neem contact met ons op.

Contact

Deel deze pagina: